برگزاری دوره های تخصصی آموزش دهیاران در دانشگاه پیام نور نی ریز دوره های تخصصی آموزش دهیاران در دانشگاه پیام نور نی ریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور نی ریز، شهباز صداقت، رئيس دانشگاه پیام نور نی ریز از پایان دوره آموزشی دهیاران و رؤسای شوراهای اسلامی در دانشگاه پیام نور خبر داد.
شهباز صداقت با بیان اینکه، بر اساس تفاهم نامه مدیریت استانی دانشگاه پیام نور با استانداری فارس و با هماهنگی فرماندار محترم، مسئولیت آموزش و توانمندسازی دهیاران و رؤسای شوراهای اسلامی به این دانشگاه واگذار شد که در طی آذر ماه سال جاری و به مدت ٣ روز این آموزش با موفقیت انجام شد.
رئيس دانشگاه پیام نور نی ریز،  با اشاره به اینکه در این طرح بیش از 270 نفر دوره از نیروهای انسانی دهیاریهای شهرستان های نی ریز و بختگان از آموزشهای لازم مطابق سرفصل های استاندارد برای توانمندسازی بهره مند شدند، تاکید کرد: دهیاران و عوامل دهیاریهای شهرستان های نی ریز و بختگان در این دورهها با مبانی قرارداد نویسی و اصول پیمان،آشنایی با شرکت های تعاونی و همچنین تسهیلگری با استفاده از روشهای مشارکتی آشنا شدند.