دکتر محسن فخری‌زاده دانشمند برجسته فیزیک و مجاهد خستگی‌ناپذیر کشور در عرصه‌های علم و فناوری به فیض عظیم شهادت نائل شد بیانیه دفتر نهاد رهبري در دانشگاه پيام نور فارس در پی شهادت دانشمند هسته ای
بسم الله الرحمن الرحیم
مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا
در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند. (احزاب-23)
دکتر محسن فخری‌زاده دانشمند برجسته فیزیک و مجاهد خستگی‌ناپذیر کشور در عرصه‌های علم و فناوری به فیض عظیم شهادت نائل شد. ایشان منشائ بسیاری از پیشرفتهای هسته ای،موشکی و یکی از پیشروان مبارزه با کرونا بودند، ایشان با اخلاصی کم نظیر و مجاهدت شجاعانه در جبهه‌های علمی موجبات تربیت دانشمندان جوان هسته ای و متعهد بودند که پس از سال‌ها مجاهدت های علمی توسط تروریست های بزدل به شهادت رسیدند.
مطمئنا خون پاک و مطهر ایشان سرمنشا رویش های بزرگی در نظام اسلامی خواهد شد.
در طول این سالیان بارها و بارها به تجربه اثبات شده است، ترور و به شهادت رساندن فرزندان این انقلاب، نه تنها خللی در حرکت عظیم این ملت ایجاد نکرده بلکه باعث سرعت بخشیدن به این نهضت نورانی شده است..
ترور با منشاء و حمایت نظام صهیونیزم و به طور مشخص دولت جعلی اسرائیل و حامیان آن مغایر با تمام موازین حقوق بشر است، که سال‌ها توسط دشمنان انقلاب مورد استفاده قرار گرفته است و نهادهای به‌ظاهر حقوق بشری بین‌المللی با سکوت و عدم توانایی خود برای محکومیت عاملان تشدید فضای جنگ و ترور، زمینه گسترش دامنه ناامنی را فراهم می‌کنند. به طور حتم بدون باز مهندسی نظام حقوق بین الملل و اصلاح ساختارها و نهادهای جنگ طلب و خشونت آفرین شاهد نا امنی‌های گسترده‌تر برای مردم و به طور خاص دانشمندان جهان خواهیم بود.
در پایان از نهادهای قضائی کشور، پیگرد حقوقی و از نهادهای نظامی و امنیتی اقدام متقابل و صیانت و حفاظت از دانشمندان راهبردی کشور را خواستارم و شهادت دانشمند مجاهد و خستگی‌ناپذیر دکتر فخری‌زاده را به مقام معظم رهبری مدظله العالی، جامعه علمی کشور و مردم شریف ایران تبریک و تسلیت عرض می‌کنم. ضمن آرزوی صبر جمیل و اجر جزیل برای خانواده محترم شهید فخری‌زاده از خداوند متعال برای آن شهید والامقام، همنیشی با سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را آرزومندم
دفتر نهاد رهبري در دانشگاه پيام نور فارس