رئیس دانشگاه پیام نوراستان فارس: روند موفقیت های علمی و دفاعی ایران با ترور متوقف نمی شود
رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس با صدور بیانیه ای، ترور کوردلانه و ناجوانمردانه مهندس محسن فخری زاده، دانشمند هسته ای و رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را محکوم کرد و یادآور شد: این تلاش مذبوحانه دشمنان قسم خورده ایران اسلامی ، بار دیگر موجب افزایش اتحاد و همبستگی ملی و پافشاری بر آرمانهای انقلاب اسلامی خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان فارس ، دکتر محمدحسین صیف دراین بیانیه افزوده است: دشمنان کوردل از ابتدای انقلاب اسلامی ایران به دنبال ترور شخصیت ها، نخبه ها و دانشمندان این مرز و بوم بوده اند اما این جنایتکاران باید بدانند با ترور دانشمندان و نخبه های علمی کشور همچون شهیدان فخری زاده، شهریاری، علی محمدی، رضایی نژاد و احمدی روشن و...مسیر رشد و توسعه ایران و مقاومت اسلامی در برابر استکبار متوقف نخواهد شد بلکه با حضور نیروهای تربیت شده توسط این شهدای والامقام، موفقیت های نظامی وهسته ای ایران با سرعت به پیش خواهد رفت.
ترور ناجوانمردانه شهید فخری زاده، بار دیگر عجز و ناتوانی دشمنان قسم‌خورده در برابر حرکت های مهم علمی ، پژوهشی و موفقیت های بزرگ دانشمندان کشورمان را نشان داد و ثابت نمود که اسکتبار جهانی در طول 42 سال حیات انقلاب اسلامی نتوانست در عزم و اراده ملت بزرگ ایران علیرغم تحریم های همه جانبه،جنگ اقتصادی و تحرکات نظامی خللی وارد کند.
اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور استان فارس اعم از مدیران، اساتید ،کارکنان و دانشجویان، شهادت سرافرازانه دانشمند هسته ای مهندس محسن فخری زاده را به محضر مقام معظم رهبری و فرماندهی معظم کل قوا،جامعه علمی کشور، خانواده معزز شهدا و همه دلسوزان انقلاب اسلامی تبریک و تسلیت عرض می نمایم.
مطمئناً راه این دانشمندان بزرگ با همت جوانان پرتلاش کشور با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت.