درخشش دانشجوی دانشگاه پیام نور نی ریز در سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور نی ریز، در مرحله ملی سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، دانشجوی دانشگاه پیام نور نی ریز موفق به کسب مقام دوم در رشته خوشنویسی شد.
حسین علیمردان، دانشجوی رشته روان شناسی دانشگاه پیام نور نی ریز،  توانست در سی‌وپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی رتبه دوم خوشنویسی در بخش هنری این جشنواره را کسب کند.
یادآور می‌شود بیش از ۳۰۰ هزار مخاطب از جامعه دانشگاهی در این جشنواره مشارکت کردند و ۱۱۴۰ اثر به جشنواره ملی راه یافت که در شش رشته معارفی، آوایی، ادبی، هنری، پژوهشی و فناوری شرکت کرده بودند. برگزیدگان ۱٢۵نفر و بیشترین آنها از وزارت بهداشت با ۷٢ برگزیده، وزارت علوم با ۳۰ برگزیده و دانشگاه فرهنگیان با ۲۳ نفر بودند